Cikkek

2020-as nyári TV animék

Írta: LightNoble
2020. június 28. vasárnap 22:13

Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2. évad

A Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu második évada.

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Kan

A Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru haramdik évada.

Sword Art Online: Alicization - War of Underworld 2. "évad"

A Sword Art Online: Alicization - War of Underworld 2. "évada."

Enen no Shouboutai: Ni no Shou

Az Enen no Shouboutai második évada.

THE GOD OF HIGH SCHOOL

Minden egy harcművászeti bajnoksággal kezdődött, melynek célja az volt, hogy megtalálják a legjobb gimis harcosokat Koreában. Mori Jin, egy Taekwondos gimis diák, hamar rájön, hogy valami nagyobb dolog folyik itt.

Kanojo, Okarishimasu

Miután barátnője kidobta, az érzelmileg megtört főiskolás, Kazuya Kinoshita próbálja betölteni a szívében lévő űrt egy barátnő bérelős mobil alkalmazás segítségével. Elsőnek Chizuru Mizuharával ismerkedik meg, aki egy tökéletes lánynak tűnik. Látszólag minden megvan benne, amit egy srác szeretne: jó külső, aranyos megjelenés és törődő személyiség.

Az első randijuk után a lány profilja alatti vegyes kommentek és az előző kapcsolata miatt úgy hiszi, hogy Chizuru csak játszik a férfiak szívével, és negatív értékeléssel jutalmazza, amitől a lány felidegesíti magát, és felfedi valódi, pimasz és túl érzékeny,  kilétét, mely teljesen az ellentéte Kazuya első benyomásának. Pontosan ebben a pillanatban Kazuya hírt kap arról, hogy a nagymamája elájult, és a kórházba sietve Chizurut is magával viszi.

Szerencsére semmi komoly baja a mamának, aki viszont nagyon boldog, hogy Kazuya végre talált egy komoly barátnőt, ugyanis mindig is ez volt a vágya. Mivel Kazuya nem képes elmondani az igazságot, ezért egy hamis kapcsolatba kezdenek Chizuruvel, és úgy viselkednek, mintha tényleg egy pár lennének.

Deca-Dence

Sok év telt már el azóta, hogy az emberiséget az eddig ismeretlen életformák, a Gadollok, a kihalás szélére jutatták. A túlélők most egy 3000 méter magasan lévő mozgó erődben élnek, melyet Deca-dence épített, hogy megvédjék magukat a Gadolloktól.

Deca-dence lakói két csoportba sorolhatók. Vannak a harcosok(Gears), akik napi szinten harcolnak a Gadollokkal, és vannak az átlag emberek(Tankers), akiknek nincsenek harci képességeik. Egy nap Natsume, egy átlagos lány, akinek az álma, hogy harcos legyen, találkozik Deca-dence páncélkovácsával.

A lánynak pozitív hozzáállása van mindenhez és sosem adja fel az álmait, a férfi pedig egy realista ember, aki már rég feladta azokat. E két ellentét találkozása nagyban megváltoztatja e világ jövőjét.

Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e Kayou

A pusztításra való vágyukkal ellentétben még néha a démon királyoknak is elege van a sok vérből és káoszból. Amikor Anoth reinkarnálódik egy nyugodtabb élet reményében, iskolába kell járnia a 2000 évvel későbbi leszármazottjaival. Mivel a mágia ebben a korban már nem nagyon funkcionál, ezért senki sem képes megállapítani Anoth igazi erejét.

Uzaki-chan wa Asobitai!

Sakurai Shinichi csak egy kis csöndet és nyugalmat szeretne, de Uzaki Hanának a féktelen alsóbb évesnek más tervei vannak. ő csak lógni és tréfálkozni akar vele. Az ő élénk mosolyával és kitartásával ez egy virágzó kapcsolat kezdete lehet.

No Guns Life 2

A No Guns Life második évada.

Monster Musume no Oisha-san

Lindworm városában, ahol az emberek és a szörnyek együtt élnek, Dr. Glenn egy előkelő klinikát tart fenn szörny lányoknak Sappheeval, lamia (gyermekevő szörny) aszisztensével. Dr. Glenn minden munkát elegánsan és magabiztosan végez, de hogy reagál majd a rendíthetetlen Dr. Glenn, amikor egy rossz arc próbál ellopni egy hárpia tojást?

Gibiate

2030-at írunk, amikor egy Gibia nevű vírus emberek millióit fertőzte meg az egész világon. A fertőzött emberek különféle szörnyekké változnak kortól és nemtől függően. Pont ekkor egy pár nindzsa és szamuráj jelent meg Japán pusztáin egy doktor társaságában, akik az Edo korszakból érkeztek, és próbálják megtalálni a vírus ellenszerét. Szüntelen harcokat folytatnak a fertőzöttekkel és a banditákkal, akik utazókat támadnak meg étel reményében, és már utazásukat is veszélyes ellenfelek gyűrűiben kezdik.

Dokyuu Hentai HxEros

A történet Retto Enjou, egy felső középiskolás, életét mutatja be, aki csatlakozik a szuperhős csapathoz, a HxEROS-hoz, hogy harcoljon a rettegett Kisei Mushikkal, az idegen hódítókkal, akik az emberek libidójával táplálkoznak.

Muhyo to Rouji no Mahouritsu Soudan Jimusho 2

A Muhyo to Rouji no Mahouritsu Soudan Jimusho második évada.

Lapis Re:LiGHTs

Az anime Tiara kalandorainak történetét követi, akik a Flora Lányok Akadémiáján tanulnak, ahol boszorkányokat képeznek, hogy mágikus bestiákat tisztítsanak meg, amik félelemben tartják az emberiséget.

Koi to Producer: EVOL×LOVE

Egy lány megörököl egy vállalatot, melyet az édesapja majdnem csődbe jutatott. Mivel nincsen alaptőkéje, ezért neki kell producerré válnia, hogy megmentse a céget az összeomlástól. Munkája során négy férfival találkozik, a pénzügyi zseni Zennel, a híres Kirával, a rendőr Hakuval és a vezető neurológus Simonnal, és hirtelen rejtélyekbe és bűntényekbe keveredik egy különleges képesség, az Evol miatt.

Ninja Collection

Az új Ninja Collection anime a városi legendák és a horror elemek helyett a Tokeshu nindzsa csapatra fókuszál, akik Tokióban élnek, ahol álmok és vágyak váltják egymást. Egy elszánt nindzsa célja, hogy generációról generációra öröklődő technikával elsöpörje a sötétséget, mely átjárja a Reiwa kor embereit.

Mi a véleményed a szezonról? Mit nézel meg?

Bővebb információ: https://anichart.net/Summer-2020

 


Hozzászólások

Sajnos még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írásához jelenkezzél be!