csapattag-avatar
Arma
(Tiszteletbeli munkatárs; Anime fordító, Manga fordító, Lektor, Lektor)

Üdv mindenkinek! 

Arma vagyok, épp csak harminc éves, és már lassan 25 éve foglalkozom animékkel, abból is három éve már nem csupán a nézésükkel. 

Az első animém a Seijyuushi Bismarck volt (tudom, jól bekezdtem egy mecha animével), az első és azóta is tartó nagy fandomom pedig a Digimon Franchisehoz köt.

Alapjában véve egy kicsit inkább a fű alatt sompolygó típus vagyok, nem sok vizet zavarok, mert gyakran inkább csak felháborodás a vége, ha én hozzászólok valamihez. Ellenben, ha véletlen találok egy nekem való témát, olyankor meg győzzenek lelőni :D Fura egy madár vagyok.

Animéket szinte csak angolul nézek, kivéve, ha épp fordítom őket (nyilván), vagy ha a kíváncsiság űz, három éve vagyok benne ebben a... Nos, mondjuk szakmában, és talán az a kb. 60 Anime/OVA/Special/Movie, amikhez közöm volt, talán nem sok, de azért igyekszem majd megfelelni az elvárásoknak. 

Mangákat... Nos nem sokat olvasok, hogy konkrét legyek, a Gakkou Gurashit, és a UQ Holdert. Ezek egyenértékűek nálam. 

Animék szintjén nyilván a Digimon, a különböző kártyázós animék (Yu-Gi-Oh a 5D's-ig, Cardfight !! Vanguard) és a Key animék, azok közül is a Clannad. (Ciki, vagy sem)

Kedvenc műfajaim:

Mecha, minden mennyiségben, de azon kívül is minden, ami nem Yaoi.

Hobbim:

Amatőr Gamerkedés, Olvasás, Sudoku, és az olvasás mellé szerzőként is próbálkozom, ha nem is nagy sikerrel.

Elérhetőségeim:

Mail: nick@vipmail.hu

Blogom (Itt találjátok próbálkozásaimat): http://writers-log.blogspot.com