csapattag-avatar
Baltha
(Oldal munkatárs; Indavideo felelős)
Sziasztok! Röviden hát annyit elmondhatok, hogy nem szívesen töltöm az időm emberek, vagy társaság között. Nem szeretem az embereket és igen magamat is beleértem. Így hát két dolog van az életemben a munka és a szórakozás. Egy betegség miatt nem nagyon van szükségem alvásra heti 3-4 óra a max amit aludni szoktam. Az anime-vel először a régi rtl-es kölyök klubban ismerkedtem meg méghozzá a dragon ball-al amíg be nem tiltották. Ezek után 2001 környékétől kezdtem folyamatosan nézni őket Yugi-oh, Yu yu hakuso "A szellem fiú" és lett minden napos az animex TV nézése (kár, hogy csődbe mentek). Persze sokkal jobban szeretem nézni az anime-ket japán hanggal, de gondolom nem vagyok egyedül.
 
 
 
Kedvenc animéim
Golden Time (már csak azért is mert velem is megtörtént eset az amnézia), Beelzebub, Naruto, Bleach, Oregairu, Kaichou wa Maid-sama, Kimi ni Todoke, Sword Art Online, Log Horizon, Accel World, Hyouka, Deadman Wonderland, K-on, és még sorolhatnám.
 
 
Kedvenc mangáim
 Beelzebub, Watashi ni xx Shinasai!, Naruto. Bleach, Kaichou wa Maid-sama, Koe no Kitachi, Hiyokoi, Hibi Chouchou, Absolute Duo, Fuuka, Iris Zero, [Inari, Konkon, Koi Iroha]
 
 
Hobbik
Anime, számítógép azon belül is főként játék: World of Warcraft, Diablo III,  Steam: CS:GO, Dota 2, Killing Floor, Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms, Aura Kingdom. Játékon belüli leggyakrabban haszált név: Takumi, Baltha, Balthazár. Emelett 5 éve konfigurátor vagyok az alábbi játékokban: CS 1.6 , CS: Source, CS:GO.