csapattag-avatar
Nihil
(Főadminisztrátor; Anime fordító, Anime formázó)

Sziasztok. Nihil vagyok, azaz végső soron a nagy semmi, de legalább latinul.

Fordító vagyok az oldalon. Meg formázó. Meg most már admin is. Váó.

Az animékkel elég fiatalon találkoztam, persze ekkor még fogalmam sem volt, hogy mi az, de élveztem. Egy gyereknek is jól felfogható történet volt, de nem volt annyira cukormázos, mint sok más gyerekműsor a tévében. Célzottan animét nézni a Full Metal Alchemist Brotherhood hatására kezdtem el, és már pusztán ezért a tényért is ez máig az egyik kedvenc darabom. Az meg mellékes, hogy az első openinget még manapság is gyakran visszahallgatom.

Kedvenc műfajaim: A sci-fi és a fantasy, ezeknél hajlamosabb vagyok elnézni egy-egy mű hibáit. Persze egy jó történetet bármilyen stílusban szeretek. És valamiért különösen vonz bármi, ami morbid.

Hobbijaim: Szeretek animéket nézni és mangákat olvasni, ez logikus. Olvasni is nagyon szeretek, és sűrűn is szoktam, valamint, ha hosszabb idő áll rendelkezésemre, akkor gyakran látni kockulni is.

Végezetül egy kis Lorem Ipsum: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus hendrerit lorem a nibh tincidunt facilisis. Morbi feugiat risus sit amet enim egestas, vitae eleifend tortor imperdiet. Fusce aliquam id metus quis volutpat. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Morbi a bibendum enim, ut molestie metus. Fusce eleifend non felis nec tristique. Maecenas ullamcorper laoreet dictum. Morbi convallis erat at purus pretium, nec interdum.