csapattag-avatar
Onnanoko
(; Anime fordító)

Sziasztok! Valódi nevem Blanka, és 1998 májusában születtem. Ezelőtt két évvel már fordítottam egy-két mangafejezetet egy másik csapatban, de bizonyos okok miatt szüneteltetnem kellett, és azalatt a csapat feloszlott. Azóta sokat fejlődtem, és gondoltam nekiállok animéket fordítani.

Az animékkel először kiskoromban találkoztam az Animaxen illetve az RTL Klubon. Már nem is emlékszem, melyik volt az első animém, talán a Pokémon. Annyiban biztos vagyok, hogy a legnagyobb hatást nálam a Vadmacska kommandó és a Kaleido Star váltotta ki, az előbbi volt az első olyan anime, amelyiket japán szinkronnal néztem meg (mivel a végéhez nincs magyar szinkron). Az első anime, amit teljesen japán szinkronnal néztem végig, az a Kamikaze Kaitou Jeanne. A többi aztán jött magától... Többek között 2013 februárjában elkezdtem komolyan japánt tanulni.

Kedvenc animéim: Nos, rólam azt kell tudni, hogy hatalmas Fairy Tail rajongó vagyok. Emellett viszont olyan animéket is a kedvenceim közé sorolok, mint: Gosick, Shigatsu wa Kimi no Uso, Akatsuki no Yona, Nisekoi, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu, Rozen Maiden és Durarara!!.

Kedvenc visual noveljeim: Ami azt illeti, a visual noveleket sokkal jobban szeretem, mint a mangákat, ha nem számítógépen, akkor a mobilomon olvasom őket. Legnagyobb kedvencem a Rewrite, de nagyon szeretem a Steins;Gate-et is.

Kedvenc mangakám: Tanemura Arina! Bárhol felismerem a stílusát, egyszerűen fantasztikus! A kedvenc mangáimat is mind ő írta és rajzolta: Kamikaze Kaitou Jeanne és ION.

Példaképem: Suzumiya Haruhi. Nem mintha isten akarnék lenni, vagy ilyesmi, egyszerűen rajongok Haruhi életfelfogásáért.

Nem modhatnám, hogy vannak kedvenc műfajaim, szinte mindent szeretek, a shoujotól a fantasyn keresztül a thrillerekig, az egyetlen, ami egy kicsit távol áll tőlem, az a mecha, de azért van egy-két kedvencem ebből a műfajból is.

Hobbiaim: Anime (lényegében más nem igazán érdekel), visual novelek olvasása, telefonos játékok, néha bejön egy-egy RPG, nagyritkán könyvet olvasni is nekiülök (bár annyi kötelezőt adnak, hogy elmegy a kedvem mást is olvasni), illetve szeretek azzal a kevés, de közeli barátaimmal időt tölteni.

Elérhetőségem: blankaveszi@gmail.com