csapattag-avatar
Reimei
(Adminisztrátor; Anime fordító)

Sziasztok! A 'nick' nevem az oldalon Reimei. A valóéletben Csontos Alex. A csapatba elég furcsa hogy meghívtak mivel vagy fél éve inaktív fordítói munkát végeztem a saját oldalamnál (a kevés időm miatt). Jelenleg sikerült elég időt kiszorítanom hogy eltudjam végezni a teendőimet. Így hát csatlakoztam Shinra Nii-sama csapatához.

Anime fordító vagyok és először a Hajime no Ippo nevezetű animét fogom elétek tárni. Aztán majd még sok mást. Főleg régebbi animéket fogok fordítani vagy azokat a szezonosokat amik megfogják a fantáziámat.

Az animével először nagyon fiatalon még a Vampire hunter D nevezetű mozifelmmel találkoztam majd pár év múlva örök élményt nyújtó Dragon ball-al. Ezután elkezdtem érdeklődni az anime világ felé. Ma már rengeteg animét láttam ill. mangát/novelt olvastam és most is folytatom ezt a tevékenységemet. A sok év alatt elkezdtem rajta gondolkozni hogy beállok egy csapatba de ez bizonyos okok miatt először meghiúsult, de 1 évre rá alkottam egy csapatot ami kegyetlen nagy kudarcba fulladt és ezekután egyedül dolgoztam pár évig, (hála a megás incidens-nek az összes feliratom elveszett aminek gondolhatjátok nagyon örültem) aztán abbahagytam és ezután hívott meg Shinra Nii-sama a csapatba.

Hobbijaim: Játéktesztelás, anime fordítás, manga olvasás, kosár, box...stb.

Kedvenc Animéim : Darker than Black, Hajime no Ippo, Kaicho wa maid-sama

Kedvenc Mangáim: Rosario to Vampire I-II,Hajime no Ippo

Elérhetőségeim: csaleksz@gmail.com

Ami utálok az animékben ill. mangákban: A töketlen főhősőket illetve a béna befejezéseket.

Kedvenc műfajaim:Mindegyik műfajban megvan a kedvencem és azt szeretem is, szal minden anime műfajt szeretem...

Arckönyvön(facebook) nem nagyon szoktam lenni.Viszont néha felnézek szal lehet szerencsétek. Ha valami más édekelne rólam írjatok nyugodtan nem harapok...talán.