csapattag-avatar
Renma
(Főadminisztrátor; Manga fordító, Manga fordító)

Üdv! Polgári nevem Reni. Mangafordítóként tevékenykedem az oldalon. Egy régebbi tagtól, aki már nincs a csapatban, jött a megkeresés, hogy nem-e csatlakoznék. És naná! :D Már voltam mangafordító csapat tagja, de igen rövid ideig. 2008-tól kezdve pár mangát fordítottam, pontosabban kezdtem, de többségét 20. fejezet körül meguntam. Változó az ízlésem, így a oneshot ("egylövéses") mangákra kaptam rá. Többek között ilyen munkákkal is találkozhattok a nevem alatt az oldalon.
Japán - és így az anime/manga -, iránti rajongásom gyerek koromtól kezdődött mikor rájöttem, hogy a Dragon Ball, a Sailor Moon, Mila a szupersztár és a Candy Candy is japán kreálmány. Azóta távol-keleti rajongó vagyok, a kezdetben "japán-mánia" átcsapott kínai, majd koreai oldalra is. :)

Kedvenc animéim:
Sailor Moon szériák, Candy Candy, Akira, Hellsing, Jigoku Shoujo, Full Metal Alchemist, Inuyasha, Naruto szériák, Hetalia, Gankutsuou, Chibli Stúdió munkái, Psycho Pass, Magi, stb. Mindig keresem az újdonságot.
 
Kedvenc mangáim:
Inkább mangás vagyok, így sokféle kedvencem van, mindenféle műfajból. A fent sorolt animék mangái. Yuki Kaori munkái voltak legnagyobb hatással rám. És nagyon megkedveltem Nakamura Asumiko rajzait és történeteit.  Kedvelem Miwa Shirow és Nihei Tsutomu munkáit is.
 
Hobby-k:
Manga és anime mellett, könyvek (olvasási és gyűjtési céllal), PC játékok és online MMORPG-k.
 
Elérhetőségem:
renma@citromail.hu
oldalam: https://blackflame-manga.gportal.hu/