csapattag-avatar
Salmina
(Oldal munkatárs; Anime formázó)

Helló!
Salmina néven formázóként vagyok jelen a csapatban. Jelenleg (,mikor eme kreálmány készült) nem túl sok projektnél találkozni a nevemmel, de ez majd változni fog egyszer csak. :)
A 90-es évek elején születtem, így a nagy Dragon Ball és Salior Moon korszakban találkoztam az animékkel (de akkor még nem tudtam mi az, csak hogy mese és reggel fel kell kellni, hogy lássám :) ). Aztán kimaradt pár év, és az általános iskola 5-7. osztálya között valahogy rátaláltam a mangákra, akkor ingen sokat olvastam mangát és anime zenéket hallgattam igen nagy mennyiségben, de nem nagyon néztem. Majd jött a gimi és az animék, végül a doramáknál kötöttem ki. Animét továbbra is néztem, de nem olyan sokat, zenében meg már nem csak anime, hanem koreai, kínai és persze a japán is bejött.
Nagyon sokáig egy dorama fansub alapító tagja voltam, szintén főként formáztam, de voltak fordításaim, de azok is leginkább dalszövegek vagy musical esetleg egy koncert fordítása. A dorama fansub csapat sajna feloszlott. Ez után jó pár év kimaradt, majd jelentkeztem ide és azóta itt vagyok.