Hírek

Toutotsu ni Egypt Shin - 4. rész
2023. december 6. szerda 20:32

A mai napra egy olyan projekttel készültünk, amit a többi csapattal együtt viszünk. Mi is részt veszünk a közösség által rendezett anime adventi kalendáriumban, amely során az anime 20 epizódját (minden egyes részét) más-más csapatoknál találtok majd meg, ahogy az advent telik. Az első részt Andysánál találjátok, a másodikat az Angel-Stylenál, a harmadikat pedig az Animegun Subnál. Mi vagyunk a negyedikek a sorban, akik elhozzák a [Fansubberek] meglepetijét.


Az ötödik részt majd az Astarosub hozza el nektek holnap~ https://www.facebook.com/astarosub/

Történet: Az óegyiptomi istenek nappal nagyon komolyan veszik a munkájukat. Azonban szabadidejükben próbálják minél jobban érezni magukat, ahogy különféle tevékenységeben vesznek részt. Az animében betekinthetünk az istenek lendületes életébe és a hirtelen káoszba, amiben minden nap találják magukat.

Zipang - 6. rész
2023. december 3. vasárnap 12:03

A Yokosuka Bázis felderítésére küldött repülőgépre két Zero támadt, mert... háború van. Egyesek annyira komolyan veszik, hogy ők az "Önvédelmi Erők", akik nem bántanak senkit és semmit, hogy későn ismerik fel: háború van, és a háborúban lőnek és ölnek!

AniMagazin!
2023. november 24. péntek 22:21

Megjelent az AniMagazin 76. száma!

KimiZero, Undead Girl Murder Farce, Skip to Loafer, Paradox Live és téli szezonos anime ajánlók, TOP 10 animés ikerpár, vélemények az őszi szezonról (pl. Frieren, Kusuriya, TGCF 2) és további új címekről (Sasamiya film, SnK Final Ep.), manga és romantikus isekai manhwa bemutatók, MondoCon, AnimeCon és Koreai Filmfesztivál beszámolók, Kiki regényajánló, segédlet Japánba utazáshoz, és további remek cikkek az ingyenes, online AniMagazin legújabb számában!

Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Zipang - 5. rész
2023. november 14. kedd 21:26

A Mirai visszahajózott a bázisa közelébe. De most hogyan tovább? Adják meg magukat, ezzel kiszolgáltatva magukat és a hajót a Japán Császári Flottának? Vagy... vagy mi?

Zipang - 4. rész
2023. október 25. szerda 20:45

Egy tengeralattjáró támadta meg a Mirait! A legénységnek rá kell döbbennie: olyan korba jutottak, amelyikben az Egyesült Államok nem szövetséges, hanem könyörtelen és roppant erős ellenség...

Zipang - 3. rész
2023. október 10. kedd 21:04

A Mirai igyekszik vissza oda, ahonnan jött, hátha ott vissza tud térni a saját idejébe. De ha mégsem, csak nem azért, mert az elsőtiszt egy olyan katonát mentett meg és hozott a fedélzetre, akinek a történelem szerint meg kellett volna halnia?

Zipang - 2. rész
2023. szeptember 24. vasárnap 12:59

A Mirait hatvan éve elsüllyedt hadihajók veszik körbe. Biztosan egy szellemflotta! De... lehetséges lenne, hogy nem a régi hajók szellemei jelentek meg a jövőben, hanem a Mirai nagyon is testben jelent meg a múltban?

AniMagazin!
2023. szeptember 21. csütörtök 17:02

Megjelent az AniMagazin 75. száma!

Horimiya: Piece, Zom100, Douluo Dalu és őszi szezonos anime ajánlók, Három királyság mangák és The First Slam Dunk bemutatók, Fantasy Expo beszámoló, One Piece, Old Fashion Cupcake, Hell is Other People és Early Rain sorozat ajánlók, F-Zero anime és játék ismertetők, és további remek cikkek az ingyenes, online AniMagazin legújabb számában!

Szeptember 20-án megjelent a magazin 75. száma. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Zipang - 1. rész
2023. szeptember 12. kedd 21:44

Vajon milyen lenne, ha egy régi háborúban, mondjuk a 2. világháborúban, egyszer csak felbukkanna egy hipermodern, XXI. századi fegyver? Mert a Japán Mirai cirkálóval pontosan ez történik. Bár senki sem akarta így, de megtörtént. És ha már ott vannak...

Az első részben megismerkedünk az Aegis osztályú Mirai cirkálóval, és a tisztikarának néhány tagjával. Csak egy szimpla hadgyakorlatra indultak, de aztán bekerülnek egy rendkívül különös viharba, és amikor kijutnak belőle, nem hisznek a szemüknek...

Black Clover - 366-8. fejezetek
2023. augusztus 29. kedd 19:59

366. oldal - Frontember
367. oldal - Fekete kötelék
368. oldal - Rákapcsolás

Jó olvasgatást! (A 368. fejezet végén a híreket nehogy bárki átugorja.)