Anime

Japán cím:
Blood Lad
Angol cím:
Blood Lad
Típus:
TV
Futott:
2013 július 7– 2013 Szeptember 8
Epizódok száma:
10
Epizódok hossza:
23 perc
Műfaj:
Fordító:
Eredeti videó:
Ismertető:

Epizódok száma: 10/10
Műfaj: fantasy, mágia, seinen, természetfeletti, vígjáték, akció, ecchi
Epizódok hossza: 23 perc
Fut: 2013 július 7– 2013 Szeptember 8

A Blood Lad Staz Charlie Blood történetét mutatja be, egy vámpírét a szürreális "Démon Világból", aki szakít az ősei hagyományával és vér helyett, inkább az animékre és mangákra gerjed. Egy nap álmai valóra válnak, amikor egy áltagos japán lány véletlenül a Démon Világba kerül egy portálon keresztül. A kettőjük találkozását egy démon támadása zárja rövidre. Míg Staz azon van, hogy megállítsa az ellenségét, egy sunyi növény bezabálja, Fuyumi-t, aki emiatt szellemmé válik. Staz céljának tűzi ki, hogy a lányt visszaváltoztassa emberré.

A történet során újabb szereplők bukkannak fel, mint a fél korcs vérfarkas Wolf, a térmágus Bell-chan, Mamejirou a háromszemű beszélő állatka, Staz furcsa, de nagyon okos bátyja Braz D. Blood, és testvérkomplexusos kishúga Liz T. Blood. A történet egyik szálában a Fuyumi-t próbálják ismét emberré varázsolni, a másik szálában pedig Bell-chan nyomoz, hogy ki lopta el a térmágiáját, amivel Fuyumi a Démon Világba került.

Az anime véleményem szerint jól kombinálja a vicces és akció jelenteket, megfelelő sebességgel mutatja be a szereplőket és a főszereplők múltját is. Kellemes kis akció-krimit kaphat a néző, ahol persze enyhén ecchi-s jelentekkel van fűszerezve a képi világ. Az otaku vámpír főszereplő miatt, néhol egyéb animére való utalásba is belefuthat a néző.

A fordítás a HorribleSub-féle verzióhoz illeszkedik! Az első 5 részt a Soul Society Team-mel közössen fordította az AnimeSekai! Így onnan is letölthető!

Részek letöltése

Jó szórakozást hozzá!

Csak regisztrált felhasználók tölthetnek le!

Letöltés-kép
1.-10. rész
2017. március 13.
hétfő 17:46
Letöltve:
139