Anime

Japán cím:
D.C.S.S. - Da Capo Second Season
Angol cím:
D.C.S.S. - Da Capo Second Season
Típus:
TV
Futott:
Július 5, 2003 – December 27, 2003(1. évad) Július 2, 2005 – December 24, 2005(2. évad)
Epizódok száma:
Epizódok hossza:
24 perc
Műfaj:
További alkotók
(Külsősök):
HSTS-FS
 
Eredeti videó:
Ismertető:

Epizódok száma: 26(1. évad: 26 rész, 2. évad: 26 rész)
Műfaj: Mágia / Szerelem / Dráma / Hárem
Epizódok hossza: 24 perc
Futott: Július 5, 2003 – December 27, 2003(1. évad)
            Július 2, 2005 – December 24, 2005(2. évad)

1. évad leírása:
Minden évban virágok virágzanak. Titokzatos cseresznyefa szirmok az félhold alakú sziget egész területén. A szigeten, amit úgy neveznek, hogy Hatsune...

Főhősünk, Asakura Jun'ichi, aki a Kazami Akadémia diákja, különös erőkkel rendelkezik, ugyanis képes látni mások álmait, miközben ő maga alszik. Egy idős hölgy gyerekkorában mágiát is tanított neki, amivel képes édességeket varázsolni.

Egy napon Jun'ichi újra meglátta valaki más álmát, miközben aludt. Az álomban egy lány volt, aki egy gyerekkori barát. Asakura Nemu viszont, a húga felébresztette őt, hogy visszatérjen a hétköznapi életbe. Nemu nincs vérszerinti rokonságban bátyjával, de a kapcsolatuk mélyebb, mint a legtöbb testvéreké. Sokakban azt az érzést keltheti, hogy szeretők.

Egy újabb, csodálatos nap volt, miközben hősünk a Kazami Akadémia felé indult. Együtt, gyerekkori barátjával, Amakase Miharuval, az iskola bálványával, Shirakawa Kotorivel és két nővérrel, Mizukoshi Moe és Makoval. Ahogyan a napjuk telt, mint általában a gyerekkori barátjuk, Yoshino Sakura tűnt fel, aki évekkel ezelőtt Amerikába költözött. Hatalmas meglepetés volt ez Jun'ichi és Nemu számára. "Jöttem, hogy beteljesítsem az ígéretünk, amit gyerekkorunkban tettünk..." - mondja Sakura.

2. évad leírása:
Hatsunejima szigetén továbbra is egész évben virágoznak a cseresznyefák. Több év telt el, Jun'ichi most már végzős gimnazista, akit közeli barátok vesznek körül. Újak és régiek is egyaránt. Egy viharos, nyári napon egy titokzatos lány érkezik a fiatalember házának ajtaja elé. Sakura nagymamáját keresi, hogy mágiát tanulhasson annak reményében, hogy másoknak örömet okozzon. Miután megtudja, hogy Yoshino nagymama már régen elhunyt azt gondolja(hála a nem túl remek megítélőképességének), hogy Jun'ichi majd képes lesz őt megtanítani. Annak ellenére, hogy mégis rájön, hogy Jun'ichi csupán édességeket tud varázsolni a mágiájával, tovább kutat a szigeten mágia nyomai után.

1. évad epizódjainak letöltése(angol, égetett felirattal)
Usteam.hu (Itt majd az Anime főmappán belül keressétek meg a D.C._Da_Capo mappát és azon belül [soldats] csapat epizódjait kell keresni)
FTP kapcsolat létrehozása szükséges a letöltéshez. Aki nem ért az FTP kapcsolat létrehozásához: Segítség
Nyers(raw, felirat nélküli fájlok)
Letöltés(elég lassan jön, már ha egyáltalán jön)

Indavideo
1. epizód, 2. epizód, 3. epizód, 4. epizód, 5. epizód, 6. epizód, 7. epizód, 8. epizód, 9. epizód, 10. epizód, 11. epizód, 12. epizód, 13. epizód, 14. epizód, 15. epizód, 16. epizód, 17. epizód, 18. epizód, 19. epizód, 20. epizód, 21. epizód, 22. epizód, 23. epizód, 24. epizód, 25. epizód, 26. epizód

2. évad epizódjainak letöltése(mkv formátum)
Letöltés

Az első évad teljes egészében és a második évad első 9 epizódja teljes egészében a HSTS-Fansub csapat munkája(NEM a mi munkánk!!!), ezért hatalmas köszönet nekik! Annak ellenére, hogy közös projektként van feltűntetve nem az, csupán mi folytatjuk a HSTS-Fansub engedélyével, mivel ők már nem viszik tovább. Így mi a 10. epizódtól folytatjuk a sorozat magyarosítását.

Megjegyzés: A félreértések elkerülése miatt. A Da Capo Second Season nem két évados, csupán az eredeti Da Capo 2. évada. A Second Season megnézéséhez szükséges az első évad ismerete.

Csak regisztrált felhasználók tölthetnek le!

Letöltés-kép
1.-26. rész
2017. március 13.
hétfő 18:05
Letöltve:
12