Anime

Japán cím:
Kaidan Restaurant
Angol cím:
Thriller Restaurant
Típus:
TV
Futott:
2009 okt. 13. - 2010 Jún. 8.
Epizódok száma:
23
Epizódok hossza:
24 perc
Műfaj:
Fordító:
Eredeti videó:
Ismertető:

Epizódok száma: 23
Műfaj: Horror / Rejtély / Természetfeletti
Epizódok hossza: 24 perc
Futott:
2009 okt. 13. - 2010 Jún. 8.

A címben szereplő étterem a fő helyszíne az animének. Legalább is olyan értelemben, hogy minden rész kiindulópontja és vége itt található. Az étterem vezetője egy szellem, aki minden részben felkonferálja a „menüt”, vagyis hogy az adott húsz percben mi lesz az a három történet, ami előételként, főfogásként és desszertként szolgál, a rész végén pedig ő mutatja be az előzetest is.

Ami az anime történetét illeti:
Egy új diák jelenik meg a Yamazakura Általános Iskolában, akit Shónak hívnak és a családja eddig Londonban élt. Az egyik osztálytársa, Anko mutatja meg neki a várost, és ekkor kiderül, hogy micsoda helyre csöppent valójában. Szellemek lakta étterem, emberré változó macskák, rabul ejtő tükrök... De ezek a furcsaságok Shót egyáltalán nem zavarják. Sőt! Szándékosan keresi az ilyen helyzeteket, és kamerájával mindent filmre vesz, ugyanis ő szenvedélyes rémtörténet-gyűjtő.

 Ha érdekel, hogy milyen ijesztő és furcsa kalandokat él át Sho és Anko a barátaival, nézzétek meg az animét!

Műfaját tekintve horror, de ez ne riassza el a gyenge idegzetűeket! Gyerekeknek készült, így inkább amolyan detektív sztorival egybekötött szellemtörténetet képzeljetek el. Ha más animékhez kéne hasonlítanom, azt mondanám, hogy engem erősen emlékeztet a Gakkou no kaidanra, amit sokáig adtak az Animaxen.

A felirat a [gg-Huzzah] féle verzióhoz készült, ami nyaa torrenten elérhető. (Ne felejtsetek el seedelni!)

Csak regisztrált felhasználók tölthetnek le!

Letöltés-kép
1.-23. rész
2017. március 13.
hétfő 22:47
Letöltve:
22