Anime

Japán cím:
Kanojo, Okarishimasu
Angol cím:
Rent-a-Girlfriend, Kanokari
Típus:
TV
Futott:
2020. július 11. -
Epizódok száma:
??
Epizódok hossza:
??
Műfaj:
Fordító:
További alkotók
(Külsősök):
Tsuma (fomrázó & lektor)
 
Eredeti videó:
Ismertető:

Miután barátnője kidobta, az érzelmileg megtört főiskolás, Kazuya Kinoshita próbálja betölteni a szívében lévő űrt egy barátnő bérelős mobil alkalmazás segítségével. Elsőnek Chizuru Mizuharával ismerkedik meg, aki egy tökéletes lánynak tűnik. Látszólag minden megvan benne, amit egy srác szeretne: jó külső, aranyos megjelenés és törődő személyiség.

Az első randijuk után a lány profilja alatti vegyes kommentek és az előző kapcsolata miatt úgy hiszi, hogy Chizuru csak játszik a férfiak szívével, és negatív értékeléssel jutalmazza, amitől a lány felidegesíti magát, és felfedi valódi, pimasz és túl érzékeny,  kilétét, mely teljesen az ellentéte Kazuya első benyomásának. Pontosan ebben a pillanatban Kazuya hírt kap arról, hogy a nagymamája elájult, és a kórházba sietve Chizurut is magával viszi.

Szerencsére semmi komoly baja a mamának, aki viszont nagyon boldog, hogy Kazuya végre talált egy komoly barátnőt, ugyanis mindig is ez volt a vágya. Mivel Kazuya nem képes elmondani az igazságot, ezért egy hamis kapcsolatba kezdenek Chizuruvel, és úgy viselkednek, mintha tényleg egy pár lennének.

 

A projektet a Taiho Subnál viszem tovább: http://taiho-sub.gportal.hu/

Ehhez a projekthez sajnos nem találhatóak letöltések.