Anime

Japán cím:
Ultra Maniac
Angol cím:
Ultra Maniac
Típus:
TV
Futott:
2003
Epizódok száma:
26
Epizódok hossza:
24 perc
Műfaj:
Fordító:
Eredeti videó:
Ismertető:

Epizódok száma: 26
Műfaj: Iskolai élet / Magical girl / Romantikus / Shoujo / Vígjáték
Epizódok hossza: 24 perc
Futott: 2003

Történetünk főszereplője Ayu Tateishi, az iskola hűvös szépsége, aki a teniszben is jeleskedik, akit sose érdekelte a földtől elrugaszkodott, mesék, most kénytelen saját maga egy ilyen történet részesévé válni. Mivel a legújabb barátnője Nina Sakura (aki nem egy átlagos lány, hisz nem elég, hogy a Mágikus Királyságból érkezett boszorkánylány, de emellett sajnos hihetetlenül béna, ha varázslatokról van szó) folyamatosan segíteni akar a lányon a mágiájával. Ayu-chan titokban szerelmes Kaji-kunbe, de habár nem úgy tűnik, mégis hihetetlen szégyenlős, és nem meri elmondani a fiúnak. A fiú legjobb barátja szintén teniszezik, ő pedig a hallgatag Tsujiai-kun, aki tipikusan az a szereplő, akinél nem tudod, hogy mit is szeretne valójában.
A történetek főleg a Nina bénázásaiból fakadó komikus jelenetek sokaságaival veszi kezelésbe rekeszizmainkat. Elbaltázott szerelmi bájital, elrontott átváltoztató varázslat, közben egy tanuló, "Bizottság"-kun mindenáron le akarja leplezni a varázslatot használó lányt.

Jókat lehet derülni, a komikus jeleneteken és a míg viccesebb ábrázolásmódon. Kimondottan „rajzfilmesen” ábrázolnak dolgokat, amikkel nagyon sikerül szerintem elkapni a hangulatot. A rajzolata kissé éles a mostani animékhez képest, de könnyű megszokni.
Mint sok más animében, itt is menetközben egyre többet tudunk meg a szereplőkről.

Szeretném ajánlani ezt az animét, mindenkinek, aki szívesen kiszakadna kicsit a rohanó hétköznapokból, és felvillanyozódna egy könnyed, vicces romantikus vígjátékkal.

A videofájlok letölthetők innen.

Csak regisztrált felhasználók tölthetnek le!

Letöltés-kép
1.-26. rész
2017. március 14.
kedd 00:31
Letöltve:
14