Manga

Japán cím:
Green Blood
Angol cím:
Green Blood
Futott:
2011-2013
Kötetek száma:
5 kötet (49 fejezet)
Műfaj:
Szerkesztő:
További alkotók
(Külsősök):
Antidroid
 
Ismertető:

1865. Április 9. - Amerikai Egyesült Államok

Robert E. Lee, a konföderációs katonaság tábornokának visszavonulásával az amerikai polgárháború a végéhez ért. Úgy gondolták, a déli újjáépítés működhetne Abraham Lincoln elnök keze alatt, viszont öt nappal később Lincolnt meggyilkolták. A széthúzás Észak és Dél között ápolatlanul maradt, és a nemzet a kapitalista ipar korszaka felé tartott.

New York City - Manhattan Island

Ekkoriban a New York-i kikötőt "El Doradónak" is hívták. Tele volt európai bevándorlók hajóival, akik elmenekültek saját országaikból a szociális vagy gazdasági nyomás miatt. A bevándorlók fényes jövőről álmodoztak az új világban, de ami rájuk várt, ugyanaz a nyomor és vallási diszkrimináció, amit a saját országukban is megkaptak, ugyanaz a nehéz élet. Volt egy hely New Yorkban, ahol ezek az emberek összegyűltek... Egy útkereszteződés, ahol három út találkozott. New York hatodik kerülete, egy hely, amit "a világ legrosszabb nyomornegyedének" hívtak.

The Five Points

Habár az élet nem volt könnyű, a remény még akkor is felcsillant egy olyan helyen, ahol látszólag nem volt más csak rablás, prostitúció és gyilkosság. Kevesekben ugyan, de ott lakozott az illem és a tisztelet, akár az ifjú Luke Burns-ben, kinek bátyja, Brad Burns az egyik legnagyobb banda bérgyilkosává vált, de ez titokban maradt mindenki előtt, még a kisöcs előtt is, persze saját védelmének érdekében, mert a Zord Kaszást (Grim Reaper) gyakran megelőzte hírneve...

(forrás:animeaddicts)

A manga a Manga Birodalom oldalon folytatódik.

Nem tölthetsz le felnőtt tartalmat, amíg nem múltál el 18 éves.