csapattag-avatar
Shikaichi
(; Anime fordító, Anime fordító)

Sziasztok!
Nehéz egy ilyen bemutatkozást elkezdeni, de ha már megvan az első mondat, akkor már annyira nem is:
Az igazi nevem Gábor Zsófia, 1989. november 27.-ikén születtem. A csapatba egy felhívás alapján kerültem, amiben lektort és anime fordítót kerestek. Elég jó az angol tudásom, szabadidőm is van, így gondoltam jelentkezem. Sikeresen át is mentem a felvételi teszten.

Természetesen anime fordító leszek az oldalon. Úgy terveztem, hogy olyan régebbi szezonos animéket fordítok le, amelyeket eddig senki sem fordított le magyarra, de megérdemelnék, hogy azok is megismerhessék, akik nem tudnak angolul.

Igazán anime fan csak 2009-ben lettem, de az ismeretségem az animékkel egészen a gyerekkoromig nyúlik vissza. Én is, ahogy sokan mások, a magyar szinkronos animékkel kezdtem (Sailor Moon, Dragon Ball, Pokemon), majd később felfedeztem az RTL II nevű német csatornát, ahol délutánonként elég sok animét adtak. Innen a Digimon nevű lett a kedvencem, amelyből igaz idővel kinőttem, de még később is vissza-visszatért a rajongásom. Az egyik ilyen hullám alkalmával elkezdtem más animéket is nézni (az első a Gundam SEED volt), így lettem jobban anime fan.

Kedvenc animéim:
Fullmetal Alchemist, Katekyo Hitman Reborn, K-on!, Madoka Magica, Black Rock Shooter, Hataraku Maou-sama!

Kedvenc mangáim:
Nem igazán olvasok mangákat.

Kedvenc műfajaim:
Fantasy, de szinte mindenevő vagyok. (manapság javarészt a seiyuuk döntenek, hogy mit nézek meg)

Amit utálok az animékben:
Fillerek, anime original, láthatóan értelmetlen befejezés, borzasztó történetvezetés, kivillanó bögyök, felesleges fanservice.

Hobbik:
Anime figurák gyűjtése, fényképezés (javarészt a figuráim), rajzolás, írás, olvasás. Másik fontos hobbim a számítógépes játékok. A Final Fantasy széria és a League of Legends a kedvenceim.

Elérhetőségeim:
E-mail: gzsofi5@gmail.com
Szinte mindenhova ugyanezzel a névvel regisztrálok, esetleg zsofi1989.